Öne Çıkanlar uruguay devlet başkanı flaş ifadeler kuzey kıbrıs superhaber tv stat

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden Ankara'da

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden Türkiye ziyaretini bugün, Ankara ile Washington'ın ilişkilerinin son yılların en zorlu dönemindeyken gerçekleşiyor.

OPERASYON BİDEN YOLDAYKEN BAŞLADI!

FETÖ'nün iade edilmesi ile ilgili adım atmayan ABD, bugün yapılan operasyonların hemen ardından görüşmeye geliyor. DAEŞ mevzileri vurulurken ABD destekli PYD'nin koridor açmasının ve faaliyete geçmesinin önüne geçiliyor. Bu yüzden Biden'in ziyaretinde darbe girişimi ve Gülen'in iadesi dışında Cerablus Harekatı da masada olacak. 

BİDEN'İ ANKARA VALİ YARDIMCISI KARŞILADI

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ın içinde bulunduğu uçak Ankara Esenboğa Havalimanı'na iniş yaptı. Biden'i uçaktan inişte Ankara Vali Yardımcısı karşıladı. Böylelikle Biden'a ve ABD'ye gerekli diplomatik cevap da verilmiş oldu.

SURİYE OPERASYONLARINI GÖRÜŞECEK

Gündemde iki ana başlık var... Birincisi Suriye'ye yapılan operasyonlar ikincisi ise teröristbaşı Fethullah Gülen'in iadesi. Ayrıca Türkiye ile Rusya arasında son dönemde yaşanan yakınlaşmanın da gündeme gelmesi bekleniyor. 

SOSYAL MEDYADAN "DAYANIŞMA MESAJI" VERMİŞTİ

ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden gelmeden önce twitter'dan yaptığı açıklamada "Türkiye'nin yanındayız" mesajı vermişti: "Bir düğüne yapılan barbarca saldırıda 29'u çocuk 50 kişi öldü. 66 kişi yaralandı. Türk müttefikimizin yanındayız. Bu hafta, trajik saldırılar ve darbe girişimi sonrasında Amerika'nın Türk halkıyla dayanışmasının altını çizmek için Ankara'ya gidiyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa 8 yıl önce

Muhtar felan yok muydu Oralarda karşılasaydı

Avatar
Sedat 8 yıl önce

Gönlüm isterdiki valimiz joe bidenin elini umuzuna atmasına izin verme şeymiş keşke bu resmi hiç Bey enmedim atılan adından zerre geri durmayin önce Allaha sonra millete verin sirtinizi o köpeklere had bildirme zamanı geldi de geçiyor

Avatar
Sedat 8 yıl önce

Bu el atma ne oluyor diplomaside var mı bunun bi karşılığı bence daha önceden protokol kuralları hatırlatılmalı bu kovboylara