Öne Çıkanlar Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu öğretmenler günü hediyesi

A Haber'de yer alan habere göre Bass, önce Şavşat'ta Meydancık köyünü ziyaret etti. Bu köy, halen hidroelektrik çalışmalarının devam etmesi açısından oldukça önemli bir köy. Bass burada santral çalışmalarıyla ilgili köylüler ve muhtarla görüştü.

Bass, Şavşat'ın ardından Yusufeli'ne, oradan da Artvin merkeze geçti ve burada da yine HES çalışmaları devam eden Hatila Vadisi'ni ziyaret etti.

Söz konusu bölgede HES'lerle ilgili daha önce çok sayıda protesto gösterisi olmuş, bu konu uzun süre sosyal medyanın gündemini meşgul etmişti.

Terör örgütü PKK ve FETÖ bağlantılı 28 belediyeye yapılan operasyonlar sonrasında yaptığı açıklamalardan sonra,ABD büyükelçisi John Bass'in sır dolu Artvin gezisi dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
O kjgras 8 yıl önce

NESIKIMISLANBU ADAM SANKI VUYKELCIDEYIL TC NINMUHTARI SIKDIMIN ISBIYONCUSU HALK UYAN BÖYLESINI KÖYUNE KASABANA SOK.Ä YUHALA

Avatar
KaradenizSevdalısı 8 yıl önce

Karadeniz Oyuna Gelmez..