Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

ABD'deki siyahi protestocular CNN binasına yürüdü
Dallas’taki protestolar sırasında yaşanan saldırıdan sonra halk, polis şiddetini protesto etmek için yeniden sokaklara döküldü.
Göstericiler, New York, Atlanta ve Philadelphia'da yolları kapatırken, San Francisco ve Phoenix'te düzenlenen etkinliklere de halk yoğun ilgi gösterdi. Yerel medya Phoenix'teki göstericilere polisin biber gazıyla müdahale ettiğini bildirdi.

CNN BİNASINA YÜRÜDÜLER



Atlanta'da ise yüzlerce protestocu CNN binasına yürüdü. Türkiye'de Gezi eylemleri sırasında sürekli yayında olan CNN'in ABD'deki siyahi isyanını görmemesi protestocuların tepkisini çekti.

"CNN UYUMA"



Eylemcilerin, ellerinde "Uyuma, uyanık kal" pankartları taşıyarak CNN'i protesto ettiği görüldü. Eylemcilere sık sık polis müdahale etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.