Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Abdurrahman Dilipak'tan flaş açıklamalar!
Yeniakit yazarı Abdurrahman Dilipak bugünkü köşeyazısında CHP'nin mecliste neden kavga çıkardığını yazdı.. Dilipak CHP'nin asıl amacının oylamayı durdurmak ya da yavaşlatmak olmadığını, tek gayelerinin batılı dostlarına "biz daha ölmedik bize yardım edin" mesajı göndermek olduğunun altını çizdi..

İşte Dilipak'ın yazısından ilgili bölüm;

"Zaten alternatif bir önerileri de yok. Bu şekilde Siyonist Yahudilerin, Evengalişlerin “Tanrıyı kıyamete zorlama” planını benziyor.. Türkiye karşıtı, AK Parti, Erdoğan karşıtı, İslam karşıtı, İslamofobik kim varsa, İsrail, Vatikan, Suriye, Almanya, ABD, İngiltere, Fransa, AB, NATO çevresinden birtakım unsurları harekete geçirmek, onları uyarmak, onların dikkatlerini çekmek için bu haltları yiyorlar.. Bunlar şartları oluştursunlar ki, onlar da sürece müdahale edip bu işi bitirsinler.. Yani dertleri, 15 Temmuz’da başaramadıkları, yüzlerine – gözlerine bulaştırdıkları bir işi bugün yeniden ısıtıp servis etmek.. Biz buradayız, “yıkılmadık ayaktayız”, yardım edin – başarabiliriz mesajı veriyorlar akıllarınca.. Ya da siz önder olun, siz dışarıdan gelin, biz içeriden destek verelim, bu işi birlikte başarabiliriz diye ABD, AB, NATO çevrelerini harekete geçmeye ikna etmeye çalışıyorlar..

Bu, daha önceki kalkışmaların içinde de yer alanlar, dünkü İngiliz, Amerikan, Fransız muhiblerinden daha rezil bir topluluk..

İngiliz, Amerikan, Fransız istihbaratının içimizdeki gönüllü tetikçileri, onların sadece firmalarının değil, siyasetlerinin acentalığını yapıyorlar. Kaçtıklarında da zaten o ülkelere sığınıyorlar.."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.