Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Acı haber Diyarbakır'dan geldi!

Diyarbakır'ın Sur İlçesi’nde bugün güvenlik güçleri ile PKK’lı teröristler arasında çıkan çatışma ve patlamalarda bir asker şehit oldu, dört asker yaralandı. Diyarbakır Asker Hastanesi’nde tedavi altına alınan askerlerden biri yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.


Diyarbakır’ın merkez Sur İlçesi’nin 11 mahallesinde sokağa çıkma yasağı devam ederken, güvenlik güçleri hendekleri kapatmak, barikatları kaldırmak ve PKK’lı teröristleri etkisiz hale getirmek için operasyonlarını sürdürüyor.

Dün geceden beri zaman zaman şiddetlenen çatışmaların devam ettiği ilçede, teröristlerin tuzakladığı patlayıcıların infilak etmesi ve çıkan çatışmalarda 5 asker yaralandı.

Yaralı askerler ambulanslarla Diyarbakır Asker Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

PKK’lı teröristlerin keskin nişancı tüfeği ile yaraladığı askerlerden biri kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit düştü.

Sur’da çatışmalar devam ederken, ilçeden patlama ve silah sesleri duyuluyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.