Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

İstanbul Acıbadem'de yoldan çıkan metrobüs, D-100'e girerek kaza yaptı. Gelen son dakikabilgisine göre yaralılar olduğu belirtiliyor.

Feci kazada, yoldan çıkan metrobüs bir otobüse çarptı, 2 ya da 3 aracı altına aldı. Bölgeye ambulanslar sevk edildi.

KAZANIN SEBEBİ

Metrobüs şoförüyle bir yolcu arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrası yolcu şoföre tekme attı, şemsiyeyle vurdu. Bu tekmenin ardından şoför direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride girdi.

Konuyla ilgili açıklama yapan İETT Genel Müdürü Abdullah Kazdal, “Bir yolcu şoföre şemisye ile vurdu. Şoförün de beyanı bu şekilde” diye konuştu.

VALİLİK: ŞOFÖRÜ DARP EDEN KİŞİ GÖZALTINDA

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada da “Metrobüs şoförü dahil 11 kişi yaralandı. Kaza, yolculardan birinin metrobüs şoförüne şemsiye ile müdahale etmesiyle meydana geldi. Şoförü darp eden kişi gözaltına alındı” dendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 8 yıl önce

bu kişi kasten adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmalı nasıl bir insan bu kadar insanın canını hiçe sayabilir...