Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Adana'da göçük: 5 işçi yaralı
Adana’da bir inşaatta tabla betonu atımı sırasında meydana gelen göçükte 5 işçi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Döşeme Mahallesi'nde bir firmaya ait inşaatta 1. katın tabla betonu atımı sırasında göçük meydana geldi. Yaklaşık 30 işçinin çalıştığı inşaat alanında işçiler harç ve tahta ile demir korkulukların altında kaldı. Olay yerine hemen Can-Kur ve sağlık ekipleri çağrıldı. Can pazarının yaşandığı inşaat alanında Can-Kur ekipleri ile işçiler göçük altında kalan işçileri teker teker çıkardı. Vücutları tamamen harç olan ve yüzleri bile görülmeyen işçiler hastanelere kaldırıldı. Bu arada kurtarma çalışmaları sırasında hareket eden iş makinesi de ikinci bir göçüğe neden olmaması için uyarıldı. Yaralı işçilerin isimlerinin ise Ekrem, Ramazan, Mustafa, Bilal ve Ata olduğu öğrenildi.



İNCE KUM İDDİASI


Göçük altında kalmaktan son anda kurtulan işçiler ise göçüğü sıva yapımında kullanılan ince kumun neden olduğunu, daha önce yetkililere ince kum ile tabla atılmayacağını, göçük olabileceğini söylediklerini ancak kendilerini kimsenin dinlemediğini ileri sürdü. Sağ kurtulan işçiler bir yerde toplandıktan sonra sayım alınarak göçük altında kimsenin kalmadığı kesinleştirip inşaata ara verildi.



Polis olay yerine gelerek inşaatta meydana gelen göçüğün nedeniyle ilgili çalışma başlattı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.