Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid uçak

Adana'da kafa kafaya karpışma ölüm getirdi!
Adana'da Serkan Kaya (22) idaresindeki plakası öğrenilemeyen motosiklet ile karşı yönden gelen ve Süleyman Bulmaz yönetimindeki 01 AG 715 plakalı kamyonet ile çarpışması sonucu iki kişi öldü.

Adana'da motosiklet ile kamyonetin çarpışması sonucu motosikletteki iki kişi öldü.

Serkan Kaya (22) idaresindeki plakası öğrenilemeyen motosiklet, Aladağ ilçesine bağlı Kıcak ile Possyağbasan mahalleleri arasındaki yolda karşı yönden gelen ve Süleyman Bulmaz (42) yönetimindeki 01 AG 715 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

Lise öğrencisi

Kazada, sürücü Kaya olay yerinde yaşamını yitirdi. Motosikletteki Mustafa Kılıç (16) da kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

İmam olan Kaya ile Aladağ Sinanpaşa İmam Hatip Lisesi 11. sınıf öğrencisi Yılmaz'ın, Kıcak Mahallesinde alışveriş yaptıktan sonra Posyağbasan köyüne dönüş yolunda kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.