Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Adana'da korkunç kaza! Otomobil Seyhan Baraj Gölü'ne uçtu! Ölüler var...

ADANA'da kontrolden çıkarak Seyhan Baraj Gölü'ne uçan otomobilde Hüseyin Kaplan ve Okan Ünal öldü, 4 kişi yaralandı.
Kaza, gece merkez Çukurova İlçesi Topalak Mahallesi'nde meydana geldi. Seyhan Baraj Gölü kenarında ilerleyen, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen ve içinde 6 kişi olan 01 CFA 13 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkıp, takla atarak göle uçtu. Kazayı gören diğer sürücüler polise haber verdi.





Suya batan araçtan kendi imkanlarıyla çıkmayı başaran 3 kişi, yüzerek kıyıya ulaştı. Ancak diğer 3 kişi araçta kaldı. Gelen sağlık ekipleri bu 3 kişiyi, ambulanslarla Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne kaldırırken, Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de batan otomobildekileri kurtarma çalışması yaptı. Dalgıç polislerin de katıldığı kurtarma çalışmasında otomobildeki Ferdi Taş, kalbi durmuş halde sudan çıkartıldı. Sağlık ekiplerinin kalp mesajı ile hayatı döndürdüğü Taş kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alındı. Otomobildeki Hüseyin Kaplan ve Okan Ünal'ın ise cesetleri çıkarıldı.
Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.