Öne Çıkanlar Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C

Adil Öksüz'ü serbest bırakan savcıya soruşturma

Darbe girişiminin merkez üssü olarak kullanılan Akıncı Hava Üssü'nde, darbe girişiminin başarsız olmasının ardından düzenlenen operasyonda 72 kişi gözaltına alınmıştı.

AKINCI ÜSSÜ'NE UCUZ TARLA BAKMAYA GİTTİM

Gözaltına alınanlardan biri de Adil Öksüz'dü. Adil Öksüz savcılık sorgusunda "Uygun fiyata arazi bakmak için" Akıncı Üssü'ne gittiğini söylemiş, savcı tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevkedilmiş ve hakim tarafından 21 dakikalık mahkeme sonrası serbest barıkılmıştı.

SERBEST BIRAKILDI, POLİS HER YERDE ONU ARIYOR

Adil Öksüz için tekrar yakalama kararı çıkmış ancak Öksüz bulunamamıştı. Güvenlik güçlerinin Adil Öksüz'le ilgili aramaları devam ediyor.

BOZDAĞ: HAKİMLERE SORUŞTURMA AÇILDI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ bugün yaptığı açıklamada Adil Öksüz'ü mahkemede serbest bırakan hakime soruşturma açıldığını duyurdu. Bozdağ şunları söyledi:

Adil Öksüz'ü bütün Türkiye arıyor, inşallah kısa sürede güvenlik güçlerimiz onu bulunduğu yerde yakalar ve adalete teslim eder. Adil Öksüz ile ilgili adli süreçte görev yapanlarla alakalı HSYK bir müfettiş eliyle soruşturma başlattı. O devam ediyor, onun sonucuna göre bir karar verilecektir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sulo 8 yıl önce

Elindeki adami saliveren savcida olsa hakimde olsa fetoya yardim etmis tir derhal hesap vermesi gerekir