Öne Çıkanlar güncel haberler saldırı otel tanıtım filminin faydaları zip tavan perdesi Recep Ercan Keskin Maske

Adıyaman'da ambulansa saldırı!
Adıyaman'da, 112 ambulansındaki sağlık görevlilerinin önü hastane dönüşünde kimliği belirsiz kişiler tarafından kesildi. Şahıslar ellerindeki tornavidalarla ambulanstaki görevlilere saldırdı. Görevliler, çevreden gelenlerin yardımıyla kurtarılırken, polis kaçan saldırganların kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı. 

Olay, akşam saatlerinde Türkiye Petrolleri Mahallesi'nde meydana geldi. Bir hastayı Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne bıraktıktan sonra istasyona dönen Mikail İzci'nin kullandığı içinde doktor Mehmet Emin Türkmen ve acil tıp teknikeri Merve Dönez'in bulunduğu ambulansın önünü kimliği belirsiz kişilerce kesildi. Ambulanstan inen sürücü İzci, bu sırada grupta bulunan bir kişinin tornavidalı saldırısına uğradı. Tornavida ile saldırılan sağlık çalışanları, çevredekiler tarafından kurtarılırken, saldırganlar ise otomobille bölgeden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye gelen polisler de sağlık çalışanları ve vatandaşların bilgisine başvurarak kaçan şüphelilerin bulunması için çalışma başlattı.

Bu sırada olayı duyarak 112 Komuta Kontrol Merkezi'ne gelen 112 Acil Servis Başhekim Yardımcısı Abdulkadir Yıldız, saldırıyı kınayarak şöyle dedi: "Düşünün şifa veren elleri bir taraftan canımızla aman bir hastaya bir an önce gidip şifa verelim hayatını kurtarmaya çalışalım şifa veren ellere böyle tornavida, sopayla muamele ediyorsan ben onları Allah’a havale ediyorum. Kanunumuzda biraz daha sıkı olsa bu durumlar olmayacak. Ben bu sokak terörünü lanetliyorum, biz şifa veren elleriz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.