Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Ağrı'da şok olay! Hamile kadınla çocuğunu ezdi, minibüsü bırakıp kaçtı

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde şok eden bir gelişme yaşandı. Cani bir sürücü hamile kadın ve 9 yaşındaki kızına çarptı. Sonra da ikinci bir kaza yaptı. Abdulrezzak Aladağ Caddesi'nde meydana gelen olayda, sürücü yaralı anne kızı alıp hastane götürmek yerine minibüsü bırakıp kaçtı. Polis şimdi her yerde sürücünün peşinde.


Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde, hamile kadın ve 9 yaşındaki kızına çarpan sürücü, ikinci bir kaza yaptıktan sonra da minibüsü olay yerinde bırakıp kaçtı. Polis, sürücünün kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Abdulrezzak Aladağ Caddesi üzerinde bulunan Çok Programlı Lise yakınlarında meydana geldi. Çevre yolundan gelip çarşı istikametine giden 21 SB 107 plakalı minibüs, evinden çıkıp yakınlarını ziyarete giden hamile olan Çiğdem Güngör ile 9 yaşındaki kızı Zehra Güngör'e çarptı. Anne ve kızına çarptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kontrolünden çıkan minibüs, bir evin duvarına çarparak durdu. Çarpmanın etkisiyle evin duvarı yıkılırken, aracın ön kısmında hasar meydana geldi. Kaza sonrası sürücü minibüsü olay yerinde bırakıp kaçtı.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. İhbür üzerine giden sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde anne ve kızının hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Çiğdem Güngör ile kızı Zehra Güngör'ün cenazeleri Doğubayazıt Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaçan şoförün kimliğini belirleyip yakalamak için çalışma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.