Öne Çıkanlar son dakika rusya haber terör terör örgütü

Ağzından bakın ne çıktı!

FETÖ'nün ihanet çetesi, delilleri gizlemek için kullandığı akla ziyan metotlar herkesi şoke etti. Malatya’da gözaltına alınan polisin, takma diş içine flash bellek gizlediği ve bellekten çok sayıda gizli bilgi olduğu ortaya çıktı. Örgüt üyelerinin daha önce flash diski ekmek arasına da sakladığı ortaya çıkmıştı.

TAKMA DİŞ GÖRÜNÜMLÜ FLASH BELLEK

Malatya'da gözaltına alınan FETÖ’cü bir polisin takma dişinin altından çıkan flash bellekte örgüte ait önemli dijital bilgiler yer aldığı tespit edildi. Malatya Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapsamında operasyonlar sırasında gözaltına alınan bir poliste takma diş ele geçirildi. Yapılan incelemede önden normal diş gibi görünen aparatın arka bölümüne gizlenmiş bir flash bellek bulundu. Ele geçirilen flash bellekte örgüte ait bilgilerin yer aldığı belirtilirken, takma dişe ait fotoğraf AK Parti milletvekillerine kadar ulaştı.

AK Parti milletvekilleri, önce fotoğrafın gerçek olmayabileceği üzerinde durdu ancak yaptıkları araştırmada, Malatya’da yürütülen operasyonlarda ele geçirildiğini öğrendi. AK Partili vekiller, FETÖ’cülerin bu taktiğini “akıllara ziyan” olarak nitelendirdi.

Türkiye

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.