Öne Çıkanlar rusya çatışma fenerbahçe ahmet davutoğlu haber

Ahmet Hakan'a şok saldırı! Peki saldırının arkasında kimler var?
Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Coşkun evinin önünde saldırıya uğradı. Ahmet Hakan CNN Türk’teki programını noktalamış evine doğru aracıyla yola koyulmuştu.

Ahmet Hakan evinin önüne geldiğinde bir araç Hakan’ın aracına arkadan çarptı. Ahmet Hakan’a 3 kişi evin korumasına ise bir kişi saldırdı.

Şoförü gazeteciyi apar topar hastaneye kaldırdı. Burun ve kaburgasında kırıklar tespit edilen Coşkun’un hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi. Ünlü gazeteci sabah saatlerinde de taburcu edildi.

KORUMA SKANDALI

Ahmet Hakan’ın artan tehditler üzerine İstanbul Valiliği’nden koruma talep etti. Ancak “önümüz bayram” gerekçesiyle talebe yanıt verilmediği ortaya çıktı.

İLK MESAJI

Ahmet Hakan'ın ilk mesajı "yılmayacağım, doğru bildiğim yolda ilerleyeceğim" demek oldu.

GÖZALTINA ALINDILAR

Olaydan sonra 4 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

KİM YAPTI?

Ahmet Hakan bir süredir iktidar yanlıları tarafından tehditler alıyordu. Saldırının ardından gözler Star yazarı  Cem Küçük ve Hürriyet Gazetesi baskınıyla gündeme gelen ve Ahmet Hakan’a dayak atacağını ima eden AK Parti İstanbul milletvekili Abdurrahim Boynukalın’a çevrildi. Hürriyet yazarı son olarak dün de twitter üzerinden hortumcu iş adamı Cem Uzan’la polemiğe girmiş, küfürler havada uçuşmuştu. O haberi de aşağıdaki bağlantıyı tıklayarak okuyabilirsiniz.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Saldırıdan sonra iddiaların hedefindeki isim Abdurrahim Boynukalın twitter'dan bir mesaj yayınladı. 4 kişiyle gazeteci dövecek kadar kalleş olmadıklarını ileri sürdü ve geçmiş olsun mesajı yayınladı.



 

Komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.