Öne Çıkanlar suriye türkiye terör örgütü edip yüksel hapis cezası fransa


CNN TÜRK'te Tarafsız Bölge programında Ahmet Hakan, Hürriyet gazetesine önceki gece yapılan saldırılarla ilgili çok sert konuştu. Saldırıda grubun liderliğini yapan AK Parti milletvekili Abdurrahim Boynukalın'ın sözlerine sinirlenen Hakan, "sen kimsin, eşkıya mısın? Nereye gönderiyorsun?" dedi.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan CNN Türk’te sunduğu Tarafsız Bölge programında öfkeden deliye döndü. Hürriyet gazetesine yapılan saldırıda grubun liderliğini üstlenen AK Parti İstanbul milletvekili Abdurrahim Boynukalın’ın tehditlerine sinirlenen Hakan, “Sen kimsim eşkıya mısın” diye televizyon ekranlarından bağırdı.

OLAY NASIL GELİŞTİ?

Hürriyet.com.tr Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canlı yayında söylediği “400 vekil olsaydı bunlar olmazdı” sözünü Dağlıca açıklaması olarak vermesinin ardından AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İstanbul milletvekili Abdurrahim Boynukalın liderliğindeki bir grup Hürriyet’in önüne geldi. Boynukalın “seçimden sonra Hürriyet olmayacak” diye bağırırken gruptakiler de camı çerçeveyi indirdi. Fuat Avni’nin iddiasına göre Boynukalın’a adamlarını al git diye emir veren kişi Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank’dı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.