Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri

Ailesi PKK'lı canlı bombanın cesedini aldı
Bursa'da 27 Nisan'da Ulu Cami'de 23 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan canlı bomba saldırısının faili PKK'lı Eser Çali'nin cenazesi için, Iğdır'da yaşayan baba Salih Çali, harekete geçti.

"SONUÇTA BENİM EVLADIM"


Daha önceki açıklamalarında kızının kendisine yazık ettiğini ifade eden Eser Çali, "Devlet cenazesini verirse alırım. Sonuçta benim evladım" demişti.

HDP'LİLERLE BİRLİKTE GİTTİ
Bu sabah saatlerinde Salih Çali, HDP üyesi İshak Tekin ve Mahmut İpekten ile birlikte Bursa Adli Tıp Kurumu'na gelerek kızının cenazesini almak istediğini söyledi.

HDP'Lİ BELEDİYENİN ARACI



Baba Çali, Iğdır Belediyesi'nin cenaze için kendilerine araç vermediğini ifade ederken,Şanıurfa'nın Viranşehir Belediyesi'nden tahsis edilen araçla Bursa'ya geldiklerini ve bugün konuşmak istemediğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.