Öne Çıkanlar rusya haber abd ışid Yasemin Öney Cankurtaran

AK Parti'den Ahmet Hakan saldırganları için flaş karar! Ömer Çelik'ten açıklama...

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'a saldıran 3 kişinin AK Parti üyesi olduklarını ifade ederken, bu kişilerin partiden ihraç edildiklerini ifade etti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik saldırganlar hakkındaki kararlarını Twitter adresinden açıkladı.

İşte Ömer Çelik'in Twitter açıklamaları;

"Gazeteci Ahmet Hakan Coşkun'a yapılan saldırı sonrasında, saldırganlardan 3'ünün Partimizin üyesi olduğuna dair haberleri dikkatle inceledik.

Saldırganlardan 3'ünün partimize üyelik kaydının olduğu tesbit edildi. Ve bu 3 kişinin tedbirli olarak ihraç edilmesine karar verildi..

Bu zihniyetin partimizde yeri yoktur. Partimizin mahkum ettiği bir zihniyete sahip olanlar, bırakın üyeliği, Ak Parti'nin yakınından bile geçemezler. Şiddete başvuran bu şahısların ihracı hızla gerçekleşecektir. Bunların Ak Parti ile organik bağı olamaz."

AK Parti'den Ahmet Hakan saldırganları için flaş karar! Ömer Çelik'ten açıklama...


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.