Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

AK Parti'den Almanya'ya karşı soykırım hamlesi!
AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Almanya'nın 1900'ların başında Namibya'daki yerli halka yönelik yaptığı katliamların "soykırım"olarak tanınması için bir yasa teklifi hazırladı.

Habercilere açıklama yapan Külünk, "küresel güçlerin Türkiye'yi teslim almak istediğini, bu teslim alışta Ermeni meselesini bir araç olarak kullanmak istediğini" söyledi. 

SOYKIRIMIN ANAVATANI AVRUPA

Külünk, soykırımın anavatının Avrupa olduğuna belirtti,

"Tarihçiler, soykırımın nasıl yapılacağını öğrenmek istiyorsa, Norveç'e, Almanya'ya, İngiltere'ye bakacak. Bosna Hersek'te, 1990'larda yaşananlara bakacak. Baktıklarında soykırım kültürünün Avrupa'da doğduğunu, büyüdüğünü ve hayata geçtiğini görecek. Çünkü Avrupa kültürünün merkezinde insanlığı olduğu gibi kabul etmek değil kendine benzetmek vardır." 

Külünk Avrupa'nın yaptığı soykırımların ciddi bir şekilde araştırılması gerektiğini söyledi;

İngilizlerin Avustralya'da, Fransızların Cezayir'de, Almanların ise Afrika'daki Namibya'da 1900'ların başında önce asimile etmek istediği, asimile olmayanların da ayaklanmalarını bastırmak için gerçekleştirdikleri soykırımları incelemeli."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
turan 8 yıl önce

Helal sana yiğidim

Avatar
Selim Yıldırım 8 yıl önce

Bu videoyu Almanca bilenler izlesin. Namibya'daki SOYKIRIM ile ilgili bir skeç. Alman parlamentosunun birkaç gün önce aleyhimizde aldığı SOYKIRIM kararı ile bağlantılıdır === >> ALMANCA BİLENLER DİNLESİN...




.




https://www.youtube.com/watch?v=M4RLBeB4DU4&app=desktop