Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

AK Parti'den Eren Erdem hakkında suç duyurusu!

Çanakkale Adliyesi önünde Çanakkale Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Babacanoğlu, Çanakkale Gençlik Kolları Başkanı Mefail Ceyhan ve partililer ile basın açıklaması yapan Ak Parti Çanakkale İl Başkanı Erdenar Can, "Bir müddet önce, kendisi attığı bir twitte, 'Türkiye İran ile karşı karşıya gelirse, İran'ın tarafını desteklerim' demişti. Ve sonrasında geçtiğimiz günlerde de Rusya ulusal televizyonlarında Türkiye'yi akıl almaz derecede alçakça iftiralarla suçladı. Türkiye'nin IŞİD'i, terör örgütlerini desteklediğini, Türkiye'nin sarin gazı satımı ve dağıtımı konusunda bağlantısı alçakça iftiralarda bulunmuştur. Biz öncelikle bekledik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bu ilgili şahıs hakkında gereğini yapması ve disiplin soruşturması başlatmasını bekledik. Ancak Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu gereğini yapacağı yerde, bu şahsa adeta destek olmuş ve 'Eren Erdem'i yedirmem' demiştir. Öncelikle, 'Yazıklar olsun' diyoruz. Atatürk'ün kurduğu parti olmakla övünen Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşundaki parti olmakla övünen CHP milletvekiline bu sözler, bu iftiralar yakışmamaktadır. Halkın vicdanında kendisi mahkum olmuştu. Ancak bu yetmez. Yüce Türk adaleti önünde de bu şahsın hesap vermesini istiyoruz" dedi.

Can, kendilerinin yanı sıra Ak Partili milletvekilleri ve partisinin 12 ilçe başkanın da Erdem hakkında suç duyurusunda bulunduklarını da söyledi. Açıklamanın ardından, Can, Milletvekili Erdem hakkındaki suç duyurusu dilekçesini savcılığa teslim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.