Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

AK Parti’den o çağrıya sert tepki!
Demitaş’ın 81 ilde sokağa çıkma çağrısını değerlendiren AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, yargının gündemindeki bir konunun siyasi şova dönüştürülmesi ve halkın sokağa çağırmasının çok tehlikeli sonuçlar doğuracağını, benzer çağrıların 6-7 Ekim olaylarında onlarca insanın canına mal olduğunu söyledi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi EŞ Başkanı Gültan Kışanak ve diğer parti yöneticilerinin terör örgütü ile bağlantıları nedeniyle gözaltına alındığını hatırlatan İnceöz, “Terör örgütünün ülkemizde oluşturmak istediği kaos ortamı için ellerindeki belediye imkanlarını sonuna kadar kullanan, belediye araçlarında bomba, makam otolarında terörist taşıyan, masum insanların ölümü üzerinden siyaset yapan kim olursa olsun yargı önünde hesabını verecek” diye konuştu.

“HDP sözcülerinin daha 5 gün önce Diyarbakır’da düzenledikleri toplantıda terör örgütünün sözde öz yönetim hayallerine yeterince destek veremedikleri itirafında bulunduğunu ve yüzleri kızarmadan özür dilediklerini hatırlatan İnceöz, ‘HDP sözcüleri, vatandaşları kanunsuz eylem yapmaları konusunda tahrik edeceğine, yargı organlarını aşağılayacak beyanatlar vereceklerine, cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize hakaret edeceğine eli kanlı terör örgütünü kınasınlar. Daha dün 5 askerimiz hain terör örgütü tarafından şehit edilmiştir. Onlarca insanın canına mal olan 6-7 ekim olaylarında olduğu gibi bu aymazca çağrılar neticesinde oluşacak her türlü karışıklık durumunda da tek sorumlu HDP yöneticileri olacaktır. Herkes bilsin ki Hükümetimiz, terör örgütünün de, sözcülerinin de ülkede bir iç karışıklık çıkarma gayretine asla müsaade etmeyecektir” dedi.

Haber7

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatan sever 7 yıl önce

Sıkıyorsa çıksınlar hadi hodri meydan/ Bu şerefsiz hainlerden alacak çok canımız ve kanımız var devlet 15 temmuzdaki gibi geçit versin yeter! Gelin topunuz gelin gelin bu sefer atış da serbest vuruş da serbest bize inş..