Öne Çıkanlar suriye türkiye terör örgütü edip yüksel hapis cezası fransa

Al birini vur ötekine!

Kovulmadan önce Değirmenci’nin sunduğu Sabah Haberleri'ni artık CNN Türk Ekonomi Müdürü Emin Çapa devam ettirecek.

Kanal D’den değişiklik için yapılan açıklama şöyle:

"Olayların perde arkasını derinlemesine araştıran, gün yüzü görmemiş en karmaşık konuları dahi yalın bir dille anlatan, ekonomi-hayat ilişkisini Türkiye'de en iyi kuran gazetecilerden biri olan Çapa, bundan böyle sabah haberlerinde Kanal D izleyicileriyle buluşacak. CNN TÜRK'teki kariyerine 1999'da editör olarak başlayan Emin Çapa, 18 yıldır Doğan Grubu'nun en kıdemli isimleri arasında yer alıyor. Başarılı gazeteci Emin Çapa’nın düzenli ilgilendiği alanlar arasında sanat tarihi, sanat-siyaset ve ekonomi ilişkisi, askeri strateji, astronomi, astrofizik, astrobiyoloji ve tarih, inovasyon, teknoloji ve amatör bahçıvanlık yer alıyor. Çapa, kendine özgü yorumuyla, tarafsız duruşu, objektif bakışı, güvenilir kimliğiyle Türkiye ve Dünya’daki gelişmeleri yakında Türkiye’nin kanalı Kanal D ekranlarında izleyicilerle paylaşacak."


EMİN ÇAPA'NIN REZİLLİKLERİ

Doğan Holding, İrfan Değirmenci'yi "hayır" dediği için işten çıkarıldığını bildiren bir açıklama yapmıştı.. Ancak bu açıklamanın bahane olduğu Değirmeci'nin reytinglerde ilk 100'e bile giremediği için kovulduğu iddiası gündeme gelmişti.. Emin Çapa'nın Değirmenci'den boşalan koltuğa oturmasıyla iddia kesinlik kazanacak.. Çünkü "hayır" dediği için kovulduğu açıklanan isim gidecek yerine şehitlere hakaret eden Çapa gelecek...

İşte Emin Çapa'nın büyük tepkiye neden olan tweet'i: Dolar 3.46'yı aştı. Ne oldu, dolar sevgisi vatan sevgisini geçti mi? "Tankların önüne yatarız, dolarımızı satmayız" mı? Kahramanlar nerede?
 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.