Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Alçak saldırının talimatını Gülen vermiş!
Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov, Ankara'da katıldığı bir fotoğraf sergisinde FETÖ üyesi olduğu belirtilen Mevlüt Mert Yalçıntaş tarafından silahlı saldırısına uğradı.

GÜLEN: İŞLERİNİ BİTİR

FETÖ lideri Fetullah Gülen'in son açıklamasında örgüt üyelerine mesaj gönderdiği ortaya çıktı. Gülen'in son açıklamasında örgüt mensuplarına 'düşmanlara karşı alınacak önlemleri' konusunda talimatlar verdiği öğrenildi. FETÖ elebaşı Gülen'in konuşmasını "Onların da oyunlarını boz ve işlerini bitir" sözleriyle noktalaması ise dikkatleri çekti.

SÖZ KONUSU AÇIKLAMADAKİ İLGİLİ BÖLÜM ŞÖYLE:


"Son olarak... Şayet düşmanlık yapanlar arasında ıslahını murat buyurmadığın ve kendileri hesabına ıslah istemeyen kimseler varsa, onların da oyunlarını boz ve işlerini bitir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.