Öne Çıkanlar yunus mallı türkiye türkiye Tanap ıkby türkiye izlanda aday kadrosu

Ali Nesin'in dokunulmazlık yorumu: PKK haklıymış
Ali Nesin TBMM Genel Kurulu'nda, hakkında dosya bulunan milletvekillerinin dokunulmazlığının kaldırılmasını içeren anayasası teklifinin AK Parti, MHP ve CHP’nin oylarıyla kabul edilmesinin ardından Facebook hesabından paylaşımda bulundu.

BU KARAR, HENDEKLERİ MEŞRULAŞTIRDI
Ali Nesin, "Dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla, PKK de, hendekler de, terör de meşrulaştırılmıştır. Kürt halkına, 'PKK'siz siz bir hiçsiniz' mesajı verilmiştir. Ayrıca kimsede PKK'ye silah bırakma çağrısı yapma yüzü kalmamıştır” ifadelerini kullandı.
Nesin, Facebook sayfasından yaptığı paylaşım ile verdiği o mesajında şunları kaydetti:
"Dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla, PKK de, hendekler de, terör de meşrulaştırılmıştır. Kürt halkına, "PKK'siz siz bir hiçsiniz" mesajı verilmiştir. Ayrıca kimsede PKK'ye silah bırakma çağrısı yapma yüzü kalmamıştır. Daha önce bu mecrada paylaştığım tüm düşüncelerimin yanlış olduğunu anladım. PKK haklıymış, ben haksızmışım."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bahadir 8 yıl önce

Bu manyak ne saçmalıyor ya devlet başa ya kuzgun leşe. Atasözünü bilmiyor bu bunak

Avatar
Halis 8 yıl önce

Sacmalik

Avatar
ismet 8 yıl önce

bu adamın soyunu araştırın bir tuhaflık var bunda

Avatar
turan 8 yıl önce

Bence bunlarin kötü bi amaci var muhakkak