Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

Almanlar Türkiye'de nükleer santral istemiyor
Türkiye, ilk kez bir nükleer santrale sahip olacak. Yurt içi ve yurt dışında Türkiye'nin nükleer santrale sahip olmaması için elinden geleni yapan kurumlar hatta ülkeler var.

ALMANYA'DA GÜNEŞ YOK MU?

Almanya merkezli Deutsche Welle, Türkiye gibi 'güneşi bol' olan ülkelerde nükleer santralin gerekmediğine yönelik bir haber yayınladı.. Sanki Almanya kutuplarda, güneş görmüyormuş gibi..

İŞTE O SATIRLAR

‘Güneşi bol ülkede’ nükleer santral Almanya’nın tanınmış nükleer enerji uzmanlarından Wolfgang Renneberg, Türkiye’nin nükleer santral planlarını “Bu planlar yüzünden Türkiye uzun vadede ekonomik sorunlarla karşılaşacak. Zira nükleer enerji günümüzde elektrik üretmek için kullanılan en pahalı yöntemlerden biri” sözleriyle eleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Türkün golgesi 8 yıl önce

Nükleri Elektrik üretiminde, Saglikta, Arastirmalarsa, Atompili mesela Gemiler icin, yani bunlari nuklearsiz yapamasiniz, Almanyada hic bir müslümanin bu Nükler üzerine calismalari ve egitilmeleri yasaktir,