Öne Çıkanlar türkiye terör Isaac Liev Schreiber MI6 METİN UCA

Almanya'dan 11 Türk milletvekili için flaş karar
Almanya Dışişleri Bakanlığı, bu milletvekillerine Türkiye'ye gitmeme uyarısı yaparak can güvenliklerinin garanti edilemeyeceğini duyurdu.
Alman Parlamentosu'nun kararı, Türkiye'nin tepkisine neden olmuş ülkede yaşayan bazı Türkler de protesto gösterileri düzenlemişti.
Parlamentodaki oylamada sadece bir milletvekili tasarının aleyhine oy kullanmış bir milletvekili de çekimser kalmıştı. Oylamaya Başbakan Angela Merkel ve Başbakan Yardımcısı SPD Genel Başkanı Sigmar Gabriel ve Dışişleri Bakanı Frank Walter Steinmeier katılmamıştı.
Oylamada tek ret oyu veren Hristiyan Demokrat Birlik Partisi (CDU) Milletvekili Bettina Kudla, Almanya dışındaki ülkelerde tarihi değerlendirmelerde bulunmanın Alman Meclisi'nin görevi olmadığını söylemişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kartal. 8 yıl önce

biz buna kıç korkusu diyoruz..