Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Almanya'dan PKK/PYD itirafı geldi
Teröristlere bomba yapımından şehir savaşlarına kadar her konuda eğitim veren Almanlar'dan biri olan Dilsoz Bahar kod adlı Kevin Joachim'in ise TSK'nın düzenlediği hava harekatında öldürüldüğü öğrenilmişti.                                                       

7 Alman ajanı komutan eden Rüstem Cudi kod adlı Alman (Günter H.) de daha sonra ölmüştü. Almanya'nın PKK terörüne verdiği desteği kanıtlayan bu gerçek üzerine Alman makamlar hiçbir açıklama yapmadı ancak aylar sonra Almanya'nın en büyük gazetelerinden Bild bu kirli ilişkinin doğruluğunu duyurdu. 120 Alman vatandaşının terör örgütü YPG ve PKK için savaştığını yazan gazete bu kişilerin ajan olduğuna ve Türkiye'ye karşı yapılan eylemlere karıştığına ise değinmedi. Gazete Almanların gönüllü olarak PKK ya da YPG saflarında çatışmaya katıldıklarını iddia etti. Gerek Suriye gerekse Irak'ta kaç Alman'ın hayatını kaybettiği konusunda ise net bir bilgi verilmedi. Haberde Alman ordusunda ve daha sonra Fransız ordusunun özel birimi olan Yabancı Lejyon'da uzun yıllar komutanlık yapan, YPG saflarındaki Rüstem Cudi kod adlı Günter Helsten'in 23 Şubat'ta Şadadi kasabası yakınlarında bir DAEŞ operasyonu sonucu öldüğü de yazıldı. Günter Helsten'in PKK içindeki 7 kişilik BND birliğinin komutanı olduğu anlaşıldı. Gazete diğer Almanlar'ın kimlikleri hakkında bilgi vermezken PKK ve YPG'nin sosyal medya hesaplarında onlarca Alman'ın varlığından bahsediliyor. Bunlardan Botan Rojava kod adlı bir Alman'ın "YPG'ye katılarak rüyalarımı gerçekleştirdim" sözü Alman medyasında büyük yer bulmuştu.

YPG'Lİ TERÖRİST ALMAN ORDUSUNDA SUBAYLIK YAPMIŞ!

YPG ve PKK içinde görev yapan diğer Almanlar, terör örgütünün sosyal medya hesaplarında yer alıyor. 23 Şubat günü öldürülen Günter Helsten, geçmişte Alman ordusunda subaylık yaptı. Daha sonra Fransız Ordusu'nun Lejyoner Birliği'nde komutan olarak görev yaptı.

PKK ve YPG teröristlerini eğiten 7 kişilik Alman BND ajanı timi ile ilgili haberler 27 Ağustos 2015'te basına yansımıştı. Alman ajanlardan Kevin Joachim, PKK hedeflerini vurmak için Kandil'e yapılan hava saldırısında öldürülünce terör örgütü ve BND arasındaki bağlantı ortaya çıkmıştı. (Takvim)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.