Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

Almanya'dan skandal iftar!
Son beş yıldan bu yana Baden Württemberg Eyalet Hükümeti tarafından Müslüman sivil toplum örgütlerinin temsilcilerine yönelik düzenlenen iftar yemeğinin bu yıl düzenlenen altıncısında hem siyasi hem diplomatik hem de dini kriz yaşandı.

BU YILDA ŞARAP SERVİS ETİLER

Üstelik geçtiğimiz yıllarda da iftar yemeklerinde şarap servisi yapılan Başbakanlık iftarında bu sene de adet yerine buldu ve bol bol şarap ikram edildi.

TÜRK DİPLOMATLAR SALONU TERK ETTİ
Şarap ikramıyla başlayan iftarda Başbakan Kretschmann’ın Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik sözleri damgasını vurdu.

TÜRK DİPLOMATLAR YEMEĞİ TERK ETTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türk kökenli Alman milletvekillerine yönelik sözlerini iftar akşamına taşıyan Başbakan Kretschmann’ın konuşması misafirlerin yüzlerinin asılmasına sebep olurken, davette hazır bulunan Türk diplomatlar ise yemeği terk ettiler.

METİN KÜLÜNK'TEN SERT TEPKİ



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şaban İpek 8 yıl önce

Gavur gavurluğunu yapar Müslüman uyanık olacak

Avatar
E S 8 yıl önce

Protosto amacli o mevkii terk edip gitmek bence bir cözüm degil maalesef.
Orda onlarin anlayacagi dilden konusup o saraplarini bogazlarinda birakmak degilmidir.
Ve yine onlara doru dilden anlatmak varken kacip gitmek hic can cekici degil etik degil ve düzgün degil diye düsünüyorum.

Avatar
nuri 8 yıl önce

Hep bizi sırtımızdan vurdular gavur degilmi ..

Avatar
Ali 8 yıl önce

Kızmayın sayın elçiler sizi monşerlerden sandılar, yıllardır alışıklar monşerlerle kadeh kaldırmaya.