Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

Almanya'dan sonra İngiltere de büyükelçiliğini kapattı

Kurban Bayramı nedeniyle kapalı olan İngiltere ve çok sayıdaki diplomatik temsilciliğin cuma günü yeniden açılması gerekiyordu.

İNGİLTERE DE BÜYÜKELÇİLİĞİNİ KAPATTI

Ancak Almanya ve İngiltere'nin Ankara büyükelçilikleri, olası bir terör saldırısına yönelik ön tedbir aldıkları gerekçesiyle 16 Eylül cuma günü hizmet vermeyecek.

ALMANLAR DÜN DUYURMUŞTU!

Dün de Almanya'da yayımlanan Bild gazetesi, 'olası bir saldırı tehdidi nedeniyle 'Türkiye'deki büyükelçilik, konsolosluk ve İstanbul'daki Özel Alman Lisesi'nin geçici olarak kapatıldığını duyurmuştu.. 

Gazete, Almanya Dışişleri Bakanlığı'na diplomatik misyonlara Kurban Bayramı tatili sırasında saldırı olabileceğine dair "söylentiler" ulaştığını ve temsilcilikler ile okulun "güvenlik nedeniyle" kapatıldığını yazdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mamudo 8 yıl önce

Defolun gidin riyakarlar topluluğu... hangi terör örgütüne emir verdiniz de kaçıyonuz adiler

Misafir Avatar
ömer halis demir 8 yıl önce @mamudo

MAMUDO,NUN TESBİTİ TAM Y
ERİNDE KESİNLİKLE AYNEN ÖYLEDİR

Beğenmedim! (0)
Avatar
çakır 8 yıl önce

komple siktirin gidin yavşaklar

Avatar
Kadir 8 yıl önce

Bunlar kapadiysa ya ülkemize terör saldırısı olacak diye infiale sebebiyet vermek veyahut gerçekten saldırı olacak götü kurtarmanın derdine düşmüşler,o zaman baktık böyle birşey gerçekleşmedi bizden terörist kıyafetlerini giyip elciliklerine saldiralim PKK YPG LPG OGS HGS ÖİB ÖTV yaptı deriz bahanesiyle evlerine ateşle salariz

Avatar
Hüseyin 8 yıl önce

Şimdi bir şeyi açıklık getirelim elçilikler güvenlik 1 terör 2 hayatlarından endişe3lan ikiyüzlü adı tavşanlar sizin üstümüze saldınız pkk ypgve bunun gibi it sürüsüne çobanlık yapan Avrupa şimdi güvenlik gerekçesiyle ben hayatımda sizin gibi iki yüzlü yavşak adi düzen baz görmedim

Avatar
Soner 8 yıl önce

Hic gelmesinler hic acmasinlarda otursunlar yerinde bizimkilerde ithalat ihracat da olmasin en iyisi

Avatar
mustafa ergen 8 yıl önce

Düzembazlıklarınızı bozguna uğratacağız yakın bir zamanda inş kazdığınız kuyu sonunuz olur.

Avatar
Kocahanoğlu 8 yıl önce

Bu ikinci darbe veya büyük iç savaşın bildirisidir arkadaşlar.Bu yavşaklar durduk yere elçi geri çağırmaz ve evet hayatlari riskte diye söyleniyor rabbim gelecekteki pis planlarini projelerini vatanimizin üstünde oyunlari bozulmasi ve kendi başlari konsun inşAllah bela bunlar kadar adi millet toplum yoktur israil amerikada dahi