Öne Çıkanlar türkiye suriye putin erdoğan son dakika

Almanya İncirlik'ten çekiliyor

Gabriel, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında, "Türkiye iç siyasi nedenlerden dolayı parlamenterlerin ziyaretine izin veremeyeceğini açıkça gösterdi" dedi.

ALMAN BAKAN: İNCİRLİK'TEN ÇEKİLİYORUZ

Almanya Dışişleri Bakanı Gabriel, İncirlik Üssü'nden çekilme kararı aldıklarını açıkladı.

Alman Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Ankara'nın Alman parlamenterlerin ziyaretine izin vermemesi nedeniyle Almanya'nın askerlerini İncirlik üssünden başka bir yere çekmesinin dışında seçeneği kalmadığını söyledi.

Gabriel faaliyetleri parlamento tarafından onaylanan Alman ordusunun parlamenterler tarafından ziyaret edilebilmesi gerektiğini ifade etti.

BAŞKA BİR YER ARANACAK

Gabriel, "Türkiye bu durumda Alman askerlerini İncirlik'ten çıkarmak zorunda olduğumuzu anlamalı... Bu durumda Bundestag (parlamento) hükümetten İncirlik'teki askerler için başka bir yer bulmasını isteyecek" dedi.

KILIÇDAROĞLU'YLA GÖRÜŞTÜ

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, Türkiye ve Almanya ilişkilerini değerlendirmek üzere Ankara'ya gelen Alman Bakan Gabriel'le görüşmesinde, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz da hazır bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 7 yıl önce

Ne yani arkanızdan ağlamamızımı bekliyosunuz yoksa yalmarmamızımı geçti o günler hadi KIŞ KIIIŞ.

Avatar
xx 7 yıl önce

gidin çıkın ülkemizden sizlere ihtiyacımız yok

Avatar
Ali 7 yıl önce

Çok köpek besledik çekin köpellerinixi geç bile kalındı