Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Alperen Ocakları İl Başkanı'na skandal dava!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın iddianamesine göre, milli ve manevi değerleri savunan Mican, 26 Haziran 2016’da yapılan Onur(!) ismi verilen ahlaksız yürüyüş öncesi devlet yetkililerinden bu ahlaksızlığa izin vermemeleri hakkında açıklama yapmıştı.

Mican, soruşturma başlatılması üzerine verdiği ifadede, kamu görevlilerini bu konuya dikkat çekmek için açıklama yaptığını savunarak, bir engellemenin yaşanmadığını söyledi. Mican’a Türk Ceza Kanunu’nun 216/2. maddesi gereğince ‘halkın bir kesimini sosyal sınıf, din, mezhep, cinsiyet, bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama’ iddiasıyla altı aydan bir yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

"AHLAKSIZLIKLARIN ÖZENDİRİLMESİNE ASLA MÜSAADE ETMEYECEĞİZ"

Yanında bir grup Alperen Ocakları üyesi olduğu basın toplantısında konuşan Kürşat Mican, LGBT'lilerin Taksim'de yapacakları yürüyüşün milli değerlere aykırı mahiyette olduğuna dikkat çekerek "İsmi onur yürüyüşü olan ama aslı ahlaksızlık olan ve toplumun sinir uçlarına dokunan bu tip ahlaksızlıkların normalleştirilmesine, özendirilmesine asla müsaade etmeyeceğiz.

RECEP, ŞABAN VE RAMAZAN'I DİLLERİNE DOLAMALARINA İZİN VERMEYİZ

"Recep, Şaban ve Ramazan gibi mübarek Kabul ettiğimiz ayları dillerine dolayarak komiklik yapmaya çalışanlara uyarımız, böyle fantezilerle milletimizin hassasiyetlerini dillerine dolayarak terbiyesizliğe soyunmasınlar. Manevi değerlerimizi alaya alarak had ve hudutlarını aşanlara Ziya Paşa'nın 'Nush ile uslanmayanı etmeli tektir tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir.' Veciz beytini hatırlatırız. Yürüyüşün tertiplenmesine sadece hoşgörü nazarıyla bakarak toplumsal yozlaşmanın ve ahlaki çöküntünün kızlarımıza, oğullarımıza alternatif harflerle yeni cinsiyetler türetilmesine mahal verilmemelidir. Bu, kimsenin özel hayatına yapılan bir tepki değildir. İyiliği emretmek kötülükten nehy etmektir."dedi.

DEVLET YETKİLİLERİNİ BU AHLAKSIZLIĞA SON VERMELERİ İÇİN GÖREVE DAVET EDİYORUZ

Kürşat Mican sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu ahlaksızlığa ve pervasızlığa izin veren, yön tayin eden, kulaklarını tıkayan, gözlerini kapayan sayın devlet yetkilileri sizleri, bu ahlaksızlığa son vermek için göreve davet ediyoruz. Aksi taktirde derin milletin temsilcileri olan Alperen Ocakları olarak, ecdadımızın ağır bedeller ödeyerek bizlere miras bıraktığı bu topraklarda ahlaksızların fantezi yapmasına müsaade etmeyeceğiz. Aksi taktirde tepkimiz çok net ve sert olacaktır. Mübarek bir ayda hep aynı şeyleri yapıyorlar. Değerlerimiz hiçe sayarak alay edercesine bizimle dalga geçiyorlar. Sayın devlet yetkilileri bunlarla bizi uğraştırmayın. Ya gereğini yapın ya da biz gereğini yapacağız. Biz her şeyi göze aldık direk yürüyüşü engelleyeceğiz. Bir yerde toplanıp ne yaparlarsa yapsınlar ama mübarek ramazan ayında çırılçıplak bir vaziyette ülkemizin mukaddes topraklarında bu şekilde yürümelerini asla istemiyoruz. Devletimizin de milli değerleri gözününde bulundurarak buna dur demesi gerekiyor. Çünkü bu normal bir özgürlük değil. Biz şimdi uyarıyoruz. Önceden olacakları bildirdik, bundan sonra olacakların sorumlusu biz değiliz."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.