Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Amberin Zaman'dan tepki çeken Nice tweet'i

IŞİD nasıl bir terör örgütüyse, ona destek veren de onun kadar suçlu bir teröristtir. Bu gerçeklik yalnız IŞİD ve onun destekçileri için değil aynı zamanda PKK ve onun destekçileri için de geçerlidir.

IŞİD'İ LANETLERKEN, PKK'YI ÖVMEK NE OLUYOR?

Fransa'yı kana bulayan IŞİD'e tepki verirken PKK'yı övmek, açıktan teröre destek vermekten başka bir şey değildir.

AMBERİN ZAMAN PKK'YA MİNNET BORÇLU

Amberin Zaman tam olarak bunu yaptı. IŞİD'in terörünü lanetlerken 'Kürtler' diye nitelediği PKK'yı yere göğe sığdıramadı, "minnettarız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 8 yıl önce

am beri gelsin biz koyarız

Avatar
Kenan 8 yıl önce

Evet bende kürdüm. Lakin terörist değilim. PKK işid dhkpc vesayri ayrım etmeksizin tüm terör örgütlerine karşıyım. Türkiye cumhuriyeti vatandaşıyım. Vatanınla bayrağımla milletimle ülkemle gururluyum onurluyum. Terör sempatizanlığı yapan dini dili IRKI ne olursa olsun teröristtir. Tüm dünyaya içten ve samimi bir dille barış çağrısı yapan. Ve tüm terör gruplarına karşı mücadele veren tek ülke Türkiye'dir. Tüm dünya Türk devletine minnettarlığını samimi bir şekilde dile getirmeli ve ülkemize bu konuda destek vermelidir.

Avatar
kenan 2 8 yıl önce

Am beri adından belli oluyor ne olduğu

Avatar
Deniz dal 8 yıl önce

Bende bir kürdüm, ama cahil kürtlerden artık bıkkınlık geldi....
Asalak Pkk da bi piyondur
Ama artık YETER