Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ esad komplohaber

Amedspor'dan maç sonrası skandal tweet!

 Üçüncü ligde oynayan Eski adıyla Diyarbakırspor, yeni adıyla Amedspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda bugün deplasmanda oynadığı Maçta Bursaspor'u 1-2 yenerek çeyrek finale kalma başarısı gösterdi. 

Ancak Amedspor'un bu başarısı, PKK sempatizanları tarafından yeni bir provokasyon aracına dönüştürüldü.


Daha maç başlamadan sosyal medyadan organize olan terör yandaşları twitter'da #HalkınİçinSaldırAmedspor tagı açarak, maçı yürütülen terör operasyonlarıyla ilişkilendirmeye çalıştı. Maçın Amedspor lehine sonuçlanmasıyla da twitter'da 'terör eylemleri' başladı.

"ZAFERİ GERİLLAYA ARMAĞAN EDİYORUZ"


Twitter'da Amed Sportif Faaliyetler Kulübü adıyla açılan bir hesaptan "Bursaspor deplasmanında alınan 2-1'lik galibiyeti Surda Cizrede mevzide direnen gerillalara ve fedakar Kürdistan halkına armağan ediyoruz" tweeti atıldı. Kulübün resmi hesabı olmasa da resmi hesaptan daha çok takipçisi bulunan sayfanın paylaşımı kısa sürede tepki çekti.




Futbol maçının ardından teröre ve teröristlere destek veren kişiler sporu kirleterek suçsuz insanları öldüren teröristleri masum göstermeye çalıştı.

Sporu bir kalkan gibi kullanarak kanlı terör örgütü PKK'nın propagandasını yapan kişilere ait twitter adresi pek çok insandan sert tepki gördü.

RESMİ HESAPTAN SOYUNMA ODASININ FOTOĞRAFI PAYLAŞILDI


Kulübün resmi sayfasından ise maçın hemen ardından soyunma odasında futbolcuların çektiği bir fotoğraf paylaşıldı. Fotoğrafta bazı futbolcuların zafer işareti yaptığı görüldü.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Gokhan bickin 8 yıl önce

Mactan once bursali futbolculari ve hocalari borda bereli olarak gazetesinin mansetine tasiyanlar hic provakasyon etmedi dimi ? Halki icin savasti ve kazandi sahada amedspor...

Avatar
bordo bereli 8 yıl önce

Vatan haini köpekler sizin halkiniza edeyim