Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı türk sahil güvenlik ekipleri

Ankara bombacısı tanıdık çıktı! Yunus Emre Alagöz kimdir?

Ankara’da 97 kişinin ölümüyle sonuçlanan katliamda hergün yeni bilgilere ulaşılıyor. Güvenlik güçleri şimi de saldırının yaşandığı gün Ankara Garı’nın çevresinde Suruç bombacısının ağabeyi Yunus Emre Alagöz’ün görüntüsüne ulaştı.

Milliyet’ten Tolga Şardan’ın haberine kendini havaya uçuran teröristten geriye kalan doku örnekleri Alagöz ailesiyle karşılaştırdıktan sonra bir sonuca varılacak.

ALAGÖZ TANIDIK BİRİ

Yunus Emre Alagöz’ün adı ilk defa Suruç saldırısından sonra duyuldu. Suruç bombacısı Abdurrahman Alagöz’ün abisi olan Yunus Emre Alagöz’ün adı canlı bomba listesinde geçiyordu. Ancak güvenlik güçleri yaptığı çalışmalar sonucu Alagöz’ün Suriye’ye gitmiş olabileceği ihtimali üzerine durdu.

2. BOMBACI KİM?

Güvenlik güçleri ikinci bombacının peşine düşerken bombacının, Yunus Emre Alagöz gibi IŞİD'e bağlı "Dokumacıların" Adıyaman kolundan olabileceği düşünülüyor. Polis ve MİT ayrıca canlı bombalara Ankara’da yardım eden bir ekibin olduğunu tahmin ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.