Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri türk halkı

Ankara'da bombaları kim patlattı?

 

Ankara’da “Barış Mitingi’nde”yapılan saldırının ardından komplo teorileri de havada uçuşmaya başladı. HDP suçu devlete atarken, hükümete yakın isimler ise saldırıyı HDP’ye barajı geçirmek isteyenlerin tezgahladığını söyledi.

Her seçim öncesi benzer provokasyonların yaşanması ve PKK liderlerinden Murat Karayılan’ın geçtiğimiz günlerde “gerekirse metropollerde bomba patlatırız” tehdidi gözlerin HDP – PKK ikilisine çevrilmesine neden oldu. Ayrıca HDP'ye yakın bazı sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar "saldırıyı önceden biliyorlar mıydı?" sorusunu beraberinde getirdi.


İşte saldırıdan HDP ve PKK’yı sorumlu tutan o tweetlerden bazıları;





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
muratttt 9 yıl önce

akp yada onu destekleyen gruplar zaten böyle bir saldırı yapmış olamaz. geriye marjinal örgütlerden başka bir açıklama kalmıyor. zaten canlı bomba saldırısının kimlerin yapacağı üç aşağı beş yukarı bellidir.