Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Ankara'daki feci kazada şok iddia! Şoför meğer...

Ankara Dikinevi’nde meydana gelen ve 12 kişinin ölmüyle sonuçlanan korkunç kaza sonrası ortaya şok bir iddia atıldı. Görgü tanıkları ufak bir kaza nedeniyle yolun kapalı olduğunu, şoför geçemeyince kaldırıma çıkıp son hızla insanları ezmeye başladığını söyledi. Kaza anına şahitlik edenlere fren boşalması söz konusu olmadığını şoförün cinnet geçirmiş olabileceğini belirtti.

ŞOFÖR NE DEDİ

Otobüsü şoförü Erol Ayas’ın ise kazadan sonra ilk olarak ‘Allah’ım ne yaptım ben’ dediği öğrenildi. Ayas ifadesinde kaza nedeniyle yolcuları indirdiğini sonra da kaldırıma çıkıp arkadan gelen araçlara yol vermek istediğini söyledi. Ancak şoförün ifadesine göre otobüs viteste olduğu için el frenini çekince araç bir anda hızlandı sonra da durduramadı.

SAĞLIK PROBLEMİ YOKTU

Ankara Valisi Mehmet Ali Kılıçlar şoförün sağlık durumunda bir sorununun olmadığını söyledi.  Ankara Büyükşehir Belediye Başkan’ı Melih Gökçek ise şoförün 8 yıl deneyimi olduğunu vurguladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.