Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir İlyas İlbey CHP rusya California

Ankara'daki patlamayla ilgili flaş detaylar! Saldırganlar patlamadan önce neler yaptı?

102 vatandaşın hayatını kaybettiği Ankara’daki saldırının ardından şok ayrıntılar ortaya çıkmaya başladı. İşte o korkunç detaylar...

 

YANLARINDA EL BOMBALARI VARDI!

 

Ankara’yı kana bulayan iki teröristin üzerlerindeki bombalarını Gaziantep’te giydiği ve canlı bombaların sırt çantalarında tahrip gücünü artırmak için TNT bombaları taşıdıkları ortaya çıktı. Ellerinde ise yakalanma ihtimaline karşı iki el bombası olduğu belirlendi. Gaziantep’ten Ankara’ya gelen saldırganlar burada sadece 45 dakika geçirdi.

 

SURİYE’DEN BİR GÜN ÖNCE GELDİLER

 

Bombacılardan Yunus Emre Alagöz ve yabancı uyruklu olduğu ileri sürülen diğer bombacının saldırıdan bir gün önce IŞİD’in “Antep emiri”nin yardımcısı Halil İbrahim Durgun’un yardımıyla Suriye’den Türkiye’ye geldikleri ortaya çıktı.

 

TUVALETE BİLE ÇIKMADILAR

 

Gaziantep’ten Ankara'ya gelen bombacıların arabadan hiç dışarı çıkmadıkları, tuvaletlerini benzin istasyonlarında araca getirilen şişelere giderdikleri ortaya çıktı. "Bu dünya boş sevdiklerimizle cennette buluşacağız” diyen bombacıların saldırı anında birbirlerine 35 metre uzalıkta olduğu öğrenildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.