Öne Çıkanlar suriye türkiye teknik direktör terör örgütü edip yüksel hapis cezası

Adana'nın Aladağ İlçesi’nde, özel bir öğrenci yurdunda yangın çıkması sonucu  10 öğrenci, yurt yetkilisinin 6 yaşındaki kızı ve bir eğitmen olmak üzere 12 kişi hayatını kaybetmiş, 24 kişi yaralanmıştı. Tüm Türkiye’yi yasa boğan acı gelişmenin ardından hem siyasi partiler hem de STK’lar bölgeye giderek, acılı ailelere taziye dileklerini iletmişti. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu da, Adana’ya giderek önce yurt faciasıyla ilgili taziye ziyaretlerini gerçekleştireceğini sonra da bir miting düzenleyeceğini ilan etmişti.

SON SES MÜZİK AÇILDI

Bunun üzerine CHP teşkilatları harekete geçerek, taziye ziyaretlerine katılmak ve miting alanını kalabalık göstermek için çok sayıda noktadan otobüs kaldıracağını duyurdu. CHP’nin Mamak, Etimesgut, Pursaklar, Çankaya, Altındağ, Gölbaşı, Sincan ilçe teşkilatlarından kalkan otobüsler Adana yönüne hareket etti. Mamak CHP teşkilatını taşıyan otobüs, büyük bir skandala sahne oldu. Taziye ziyareti için yola çıkan otobüste, Adana’ya kısa bir mesafe kala müzik son ses açıldı ve partililer göbek atmaya başladı. Ankara havası eşliğinde vur patlasın çal oynasın eğlenen partililer, o anları da bir cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

SKANDAL GİZLEMEK İSTEDİ

Yolculuk sırasındaki eğlenceli anlarını sosyal medya hesabından paylaşan bir CHP’liye tepki yağdı. “İnsanlar orada yanarak can vermiş, taziye yolunda yapılacak iş mi bu” şeklindeki yorumlar üzerine, skandal görüntülerin yayılmasından korkan partili apar topar videoyu yayından kaldırdı. Ancak o görüntülere GÜNEŞ Gazetesi ulaştı. CHP Genel Merkezi’nin konuyla ilgili nasıl bir açıklama yapacağı ise merak konusu oldu. Benzer bir gelişme Eskişehir’de de yaşanmıştı.  CHP Eskişehir İl Başkanı Sinan Özkar'ın, Diyarbakır Lice'de PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit düşen ve Eskişehir'de toprağa verilen Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil'in cenazesini provoke etmeye yönelik çağrısı büyük tepki toplamıştı. 

Güneş

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serefyoksunları 7 yıl önce

şerefsizler

Avatar
bahar 7 yıl önce

adiler !!!