Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Ankara saldırısı kimin işi? IŞİD mi PKK mı?
ANKARA patlaması Türkiye'yi sarsarken saldırıyı henüz üstlenen olmadı. Peki bu kanlı saldırı kimin işi olabilir?

Reuters ajansına konuşan üst düzey bir güvenlik yetkilisi, ilk bulguların Ankara‘da gerçekleşen saldırının arkasında PKK’nın olduğuna işaret ettiğini söyledi. Güvenlik yetkilisi, “Henüz somut bilgi yok ancak bu konuda inceleme sürüyor” dedi. Reuters aynı haberde patlamanın arkasında IŞİD'in olabileceğini de iddia etti. Bu iddiayı da güneydoğudaki güvenlik kaynaklarına dayandırdı.

BU SALDIRI KİMİN İŞİ?

Geride çok ağır bilanço bırakan Ankara patlamasını şu ana kadar üstelenen bir örgüt çıkmadı. Ankara'da gözler ilk anda PKK'ya çevrilirken hükümetten gelen açıklama temkinli oldu.

Bakan Numan Kurtulmuş 'saldırıyı kim yaptı' sorusuna ilişkin "Bütün veriler, bulgular titizlikle değerlendiriliyor. Bu saldırıyı henüz şu ana kadar kimin gerçekleştirdiğine dair bilgi elimizde yok. Böyle bir açıklama da yapılmadı. En kısa zamanda bu saldırılarının arkasında kimin, kimlerin olduğu ortaya çıkarılacaktır." dedi.

Kurtulmuş "Bu saldırı çok açık bir şekilde aziz milletimize, milletimizin tamamına karşı yapılmış alçakça, şerefsizce, haince, sinsice yapılmış bir saldırıdır" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.