Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri

Antalya'da şok cinayet! 57 yaşındaki gay Hollandalı boğazı kesilerek öldürüldü! Cinayetin arkasında ne var?
Antalya'da şok cinayet! Alanya İlçesi'nde yaşayan 57 yaşındaki Hollandalı boğazı kesilerek öldürüldü. Polis cinayet mahalinde boğuşma izlerine rastladı. Peki Hollandalı neden öldürüldü? Hollandalı'nın husumeti olduğu birisi var mıydı? İşte cinayetin detayları...


Antalya'nın Alanya İlçesi'nde yerleşik yaşayan Hollandalı 57 yaşındaki Pieter Jan Reijntses'in, bıçaklanmış ve boğazı kesilmiş haldeki cesedi bulundu.




Alanya'ya bağlı Mahmutlar Mahallesi'ndeki muz bahçesine sabah saatlerinde çalışmak için giden bir kadın, yol kenarında ceset olduğunu fark etti. İhbar üzerine olay yerine giden Mahmutlar Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerinin yaptığı incelemede, cesedin Alanya'da yerleşik yaşayan Hollandalı Pieter Jan Reijntses'e ait olduğunu belirlendi. Hollandalı turistin vücudunun 3 yerinden bıçaklandığı ve boğazının kesilerek öldürüldüğü tespit edildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmada, olay yerinde lastik ve boğuşma izlerine rastlandı.

Savcının incelemesinin ardından cesedi Alanya Belediyesi Mezarlığı morguna götürülen Pieter Jan Reijntses'in Hollanda yasalarına göre başka bir erkekle evli olduğu, kayıtlarda görünen eşinin yarın ülkesinden Alanya'ya geleceği belirtildi. 

Gay olan Hollandalı'nın neden öldürüldüğü araştırılıyor. Cinayetin homofobik bir cinayet olabileceği ileri sürülüyor.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.