Öne Çıkanlar otel tanıtım filmi samsun haberleri demirtaş selfie nizip trafik kazası

Antalya'ya yapılan 19 km raylı sistem 5 ayda bitti
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Ulaştırma Bakanlığı'nın da desteğiyle EXPO 2016 alanına ulaşım için 5 ay gibi kısa bir sürede 19 kilometre raylı sistem hattı inşa etti. Hat, 420 milyon liraya, 8 raylı sistem aracı ise 100 milyon liraya mal oldu.

19 KİLOMETRE RAYLI SİSTEM 5 AYDA BİTTİ



Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in ilk döneminde kazandırdığı Meydan-Kepez hattını Aksu ilçesindeki EXPO 2016 Antalya alanına kadar uzatan 19 kilometrelik ikinci etap raylı sistem hattı 5 ay gibi bir sürede tamamlandı.

METRO AĞI ŞEHRİ SARDI

İkinci etap raylı sistem projesi, Meydan’dan başlıyor ve Aspendos Bulvarı boyunca devam ederek, EXPO 2016 Antalya durağında son buluyor. Ayrıca güzergâh 2.4 kilometre uzunluğundaki bir kol ile Antalya Havalimanı’na da bağlanıyor. Sistemde her biri 75 metre uzunluğunda, hemzemin tipte toplam 15 istasyon yer alıyor. Öte yandan Büyükşehir Belediyesi, Antalya’yı 3’üncü etapla buluşturmak için kolları sıvadı. Varsak- Meltem arasındaki 3’üncü hattın bu yıl içinde temelinin atılması hedefleniyor.

CHP DÖNEMİ FELAKETLERİ!



Antalya'da CHP'li başkan Mustafa Akaydın dönemi, hizmet ve açılışlar yerine bira festivalleriyle gündeme geliyordu...

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
turan 8 yıl önce

Cok şukur chp gitti