Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

AP Başkanı'ndan idam açıklaması

İtalyan La Repubblica gazetesine bir söyleşi veren Antonio Tajani, Türkiye’de Pazar günü yapılan referandumu değerlendirdi.

"İDAM CEZASI AVRUPA'NIN KIRMIZI ÇİZGİSİDİR"

İdam cezasının yeniden getirilmesi tartışmalarına da değinen Tajani, “İdam cezasının getirilmesi, Türkiye’yi geriye, 2004’e götürür. Bu, idam cezasını uygulamayan tek kıta olan Avrupa’nın kırmızı çizgisidir” diye sözlerini sürdürdü.

"TÜRKİYE İLE DİYALOGTAN VAZGEÇMEMELİYİZ"

Avrupa ile bağları koparmanın özellikle Türkiye için iyi olmayacağını öne süren Tajani, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Diyalog, onların da çıkarınadır, bizi birleştiren ticari anlaşmalarımızı düşünmek yeterli. Avrupa, otoriterlik riskine kararlı bir tepki vermelidir, ancak diyalogdan vazgeçemeyiz ya da sığınmacı krizini yönetmede, terörizmle mücadelede ve iş yapma konusunda birlik olduğumuzu unutmamalıyız. Bu üç tema, bizim kıtamız ve Türkiye için bugün çok önemli.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İhsan 7 yıl önce

Avrupa PKK ya bomba, her türlü silah verip, düğünlerde, istedikleri herhangi sokak, cadde başlarında onları patlatıp, yüzlerce insan katlettirirler ve PKK onların ülkelerinde baş köşede ağırlanır. Katliam evet ama idam cezası kırmızı çizgileriymiş bunların! Bunlar insanları dangalak falan mı sanıyorlar!

Avatar
Mustafa 7 yıl önce

AB ben istemiyorum Ne Ab yi ne Natoyu parkistan hindistan natodamı yada iran natodamı her pislik bize ab ve natodan geliyor