Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir İlyas İlbey CHP rusya California

Kanlı terör örgütü PKK'nın siyasi kanadı HDP'ye yönelik başlatılan operasyonların ardından haklarında gözaltı kararı çıkarılan HDP Van Milletvekili Tuğba Hezer Öztürk ve HDP Şırnak Milletvekili Faysal Sarıyıldız, Avrupa'da Türkiye'yi şikayet turlarına devam ediyor.

AVRUPA TERÖRE KUCAK AÇIYOR


HDP İzmir Milletvekili Ertuğrul Kürkçü'nün de beraberinde olduğu firari HDP'liler, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz ile bir araya geldi. HDP'li vekiller, görüşmede Türkiye aleyhinde propaganda yürüttü.

ERDOĞAN: ŞU TERBİYESİZE BAK YA

Türkiye karşıtı yaptığı açıklamalarla sık sık gündeme gelen Schulz, en son Türkiye'yi ekonomik yaptırımlarla tehdit etmişti.

Schulz'a cevap veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şu terbiyesize bak ya. “Yaptırım uygularız” diyor. Senin her tarafın yaptırım olsa ne yazar. Geç kalıyorsun, geç. Biz de bu saldırıya cevap olarak onların kullandığı ne kadar maşa, alet, hain varsa hepsinin başını eziyoruz, ezeceğiz." şeklinde konuşmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.