Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Ara Güler'den Cumhuriyet'e sert cevap

Cumhuriyet gazetesi sonunda Türkiye'nin en büyük fotoğrafçısı Ara Güler'e taktı! Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesinin çok özel fotoğraflarını çeken Ara Güler'in objektifinden çıkan kareler büyük beğeni topladı.


Ancak Cumhuriyet gazetesi bu 'enstantaneden' rahatsız oldu! Cumhuriyet gazetesi dün 1. sayfasından haberi 'Ustayı 'Ara' ki bulasın' başlığıyla Ara Güler'i eleştirerek verdi. Talebin Ara Güler'den geldiğine vurgu yapılarak büyük ustaya saygısızlık yapıldı.


İŞİMİ YAPIYORUM

Büyük usta Ara Güler Akşam' a konuştu. İşinin fotoğraf sanatı olduğunu belirten Ara Güler, "Cumhuriyet gazetesi benim umurumda bile değil, artık o gazeteye bakmıyorum. Ben fotoğrafımı sanatımı yapıyorum. Bu tür şeyleri yazanlarla uğraşacak zamanım yok." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.