Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

Arabistan'da Obama'yı vali karşıladı, malum medya rahatsız oldu!
ABD Başkanı Barack Obama, ABD’nin İran’la ilişkileri geliştirmesi ve Suudi Arabistan’ın, 11 Eylül saldırısında Riyad yönetiminin rolü olduğunu iddialarını içeren yasa tasarısının Kongre’den geçmesi halinde "750 milyar dolarlık fonlarımızı satarız" diyerek ekonomik tehditte bulunan Suudi Arabistan’a gitti.

KRAL YERİNE, RİYAD VALİSİ KARŞILADI

Obama'yı, havalimanında Kral Selman değil, Riyad valisi Prens Faysal Bin Bender Bin Abdulaziz ve Suudi Dışişleri Bakanı Adil el-Cübeyr karşıladı. Kral’ın daha önce birçok lideri havalimanında karşılamaya gitmesine rağmen Obama'yı Erga Sarayı’nda karşılaması dikkat çekti.

SÖZCÜ RAHATSIZ OLDU



Sözcü gazetesi, Obama'nın Kral yerine Vali tarafından karşılanmasına bozulmuş olmalı ki, Erdoğan'ın Suudi Arabistan'da Kral tarafından karşılandığını anımsatarak "Obama'ya yok, Erdoğan'a var" manşeti attı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ERDOGAN AYYILDIZ 8 yıl önce

Obama amerikan tarihinin en icden pazarlikli ve dosdlarini cabuk unutan baskani olarak tarihdeki yerini alacak...buda bunun ispati..
.

Avatar
Erol Öztürk 8 yıl önce

SÖZCÜ ye giren çıkan ne !!! Arabistan 100 sene önce memleket toprağı idi ....
belki yakında yine bizim bir vilayeti miz olabilir. ....sö

Avatar
rözer 8 yıl önce

Aynı durum erdoğan'ın başında gelse, sözcü zil dağıtır oynayın diye..