Öne Çıkanlar ışid Ebu Bekir El Bağdadi Galatasarayın teknik direktörü belli oldu Moira Orfei KPSS

Askeri okullar kapatıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan askeri okulların kapatılacağını, tüm okullardan, harp okullarına giriş olacağını söyledi. Erdoğan ayrıca, harp okullarının üzerinde bir çatı oluşacağını, Milli Savunma Üniversitesi kurulacağını ve kurmaylık sisteminin değişeceğini belirtmişti. 

Resmi Gazete'de yayımlanan KHK ile Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde Milli Savunma Üniversitesi adıyla yeni bir üniversite kuruldu. Milli Savunma Üniversitesi, rektörlüğe bağlı olarak, kurmay subay yetiştirmek ve lisansüstü eğitim vermek amacıyla yeni kurulan enstitülerden kara, deniz ve hava harp okullarından, astsubay meslek yüksekokullarından oluşacak. 

İHRAÇ DALGASI DEVAM EDİYOR!


Resmi Gazete kararnameyle 1389 asker daha ordudan ihraç edildi. İhraç edilenlerin arasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başyaveri Albay Ali Yazıcı, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar'ın emir subayı Yarbay Levent Türkkan ile Milli Savunma Bakanı Işık'ın özel kalem müdürü Albay Tevfik Gök de yer aldı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 8 yıl önce

Okulda okuyan ogrencıler ne olacak bu durumda ?