Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Askerin nazik tavrı HDP'li vekili kızdırdı!

 Cizre'de teröristlere karşı yürütülen operasyonda, bir askerin yemek yediği eve bir miktar para ve "Dolabınızdan yedik, hakkınızı helal edin" notunu bırakması objektiflere takılmıştı.



HDP'Lİ VEKİLİ RAHATSIZ OLDU

Türk milleti tarafından askerin bu duyarlı davranışı büyük takdir toplamış ve duygulandırmıştı. Ancak HDP'li vekil Besime Konca'yı du durum rahatsız etti. Konca, Meclis kürsüsünde yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

"YİYOR, İÇİYOR, TÜRK BAYRAĞI ASIP 100 LİRA BIRAKIYOR"

"Bütün havuz medyasının manşeti neydi: Cizre'de bir evde kalıp Türk bayrağını asıp, burada kaldık, yedik, içtik, size de 100 lira bırakıyoruz. Bütün manşetler buydu. O evin insanları nerededir? Niye çıktı? Polis ya da özel hareket timi niye insanların evine giriyor, yiyor, içiyor, Türk bayrağını asıp sonra da 100 lira bırakıyor?"

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ramazan Kılınç 8 yıl önce

Yavşak yavşak konuşuyor.Siz onuda yapmıyorsunuz.

Avatar
murat tan 8 yıl önce

sikelim gitsinn.. kevaşe...

Misafir Avatar
KKK 8 yıl önce @murat tan

LAN ORTAM BUNU SİKSEN SİKİNE YAZIK

Beğenmedim! (0)
Avatar
Kerem Özbek. 8 yıl önce

Sanırım bırakılan para az gelmiş.

Avatar
MUAMMER 8 yıl önce

anasının A.... YOLU VAR

Avatar
esnaf 8 yıl önce

bu şerefsiz kadına söylenecek tek söz siktir gittttttttttttttttttttt

Avatar
semiha 8 yıl önce

Bunu sizlere sormak lazım yemişler ama para bırakmışlar helallik istemişler sizler gibi evlere bomba koymamislar vatan hainleri

Avatar
Süleyman 8 yıl önce

O evin insanları türkiye cumhuriyetine silah sıkanların yüzünden evlerinden oldular o evlerde saklanan silahlı teröristleri çıkarmak için girdiler bir bardak çay içip 100 lira bıraktılar vatan hainleri ve teröristler gibi yapmalayıp yıkıp delip yakıp kaçmadılar

Avatar
fatma 8 yıl önce

siz gibi zorbalıkla girmeyip insan öldürüp çıkmamışlar o evden ona bak sürtük