Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Aydın Doğan medyasından FETÖ imzalı algı operasyonu

Aydın Doğan medyası FETÖ'nün algı operasyonlarına destek vermeye devam ediyor.

TEPKİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

ABD'den gelen skandal tutuklama kararının ardından FETÖ'nün başlattığı ve Aydın Doğan medyasının çanak tuttuğu çirkin oyuna bir çok kesimden tepki geldi.

Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür, Hukukçu Mehmet Sarı ve Yeni Birlik Gazetesi Yazarı Avni Özgürel A haber canlı yayınına bağlanarak hem ABD'nin skandal tutuklama kararını hem de FETÖ ve Aydın Doğan medyasının algı operasyonuna sert tepki göstererek önemli açıklamalarda bulundu.

ABD'DE FETÖ İLE HAREKET EDEN BİR KESİM VAR

Sabah Gazetesi Yazarı Mahmut Övür: ABD içinde FETÖ ile beraber hareket eden bir kesim var. Bunlar Türkiye'nin ve Erdoğan'ın önünü kesmeye çalışıyor ama başaramıyorlar.

TAŞERON ÖRGÜT BAŞARAMAYINCA(!) İŞİ VEREN DEVREYE GİRDİ

Hukukçu Mehmet Sarı: 
17/25 Aralık darbe girşiminin sahipleri vermiş oldukları ihalenin taşeron örgütünün işe yaramadığını görüp kendilerinin işi ele almaları olarak görmek lazım.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KARŞITLIĞININ KANITI

Yeni birlik Gazetesi Yazarı Avni Özgürel: Sadece ABD'de değil Almanya'da da olan Türki ve hatta direk Cumhurbaşkanı Erdoğan karşıtlığının kanıtıdır. Olayı Zafer Çağlayan üzerinden görmek meseleyi küçümsemek olur.

Kaynak: Sabah 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.