Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ komplohaber ahmet davutoğlu

Aydın Doğan’ın FETÖ kriptosu
Cumhurbaşkanı Erdoğan önceki gün, bir çok kez yaptığı gibi, FETÖ konusunda çok önemli bir uyarı yaptı ve TSK’da, emniyette, yargıda, yani devletin hemen bütün kurumlarında örgütün varlığının sürdüğünü söyledi. Erdoğan’ın, 17-25 Aralık sivil darbe girişiminin ardından yaptığı buna benzer uyarılar dikkate alınmadığı için, bu ülkenin 15 Temmuz gibi bir gece yaşadığını unutmamalıyız.

Peki, FETÖ sadece devletin kurumlarında mı var?

15 Temmuz işgal girişimine rağmen FETÖ medyadan, siyasetten, ekonomi dünyasından temizlendi mi? FETÖ, bu alanlarda yok mu?

Şu ana kadar bu alanlarda yapılan operasyonlar sonrası ortaya çıkanlar, zaten herkesin malumu. Özellikle medya sektöründe ortaya çıkan isim ve kurumların FETÖ ile bağlantısı çok önceden bilinmiyor muydu?

Tabii ki FETÖ ile bağlantılı isimler bunlarla sınırlı değil. Bugün itibarıyla deşifre olmamış, bu örgütle ilintili medya ve finans baronları da var.

İşte bugünkü yazımızın konusu bu!

15 Temmuz gecesine kadar FETÖ ve militanlarıyla birlikte hareket etmekten geri durmayan, kurulan ittifaklara gazete ve televizyonlarıyla destek veren Aydın Doğan ve sahip olduğu Doğan Medya Grubu, neredeyse 15 Temmuz direnişinin kahramanı haline getirilmeye çalışıldı.
Gelin, bu ‘ucuz kahramanın’ marifetlerine bir bakalım!

17-25 ARALIK MiLAT AMA...

Aydın Doğan’ın sahip olduğu Doğan Holding’in Ankara Temsilciliği görevini yürüten isim Barbaros Muratoğlu. Muratoğlu, Doğan’ın Ankara’daki bütün işlerini yürüten isimlerin başında geliyor. Bir anlamda Aydın Doğan’ın karakutusu. Teröristbaşını Pensilvanya’da ziyaret eden isimlerden biri. Hiçbir yerde yayımlanmamak şartıyla Pensilvanya’da fotoğraf çektirmişliği bile var teröristbaşıyla.FETÖ’nün düzenlediği Türkçe Olimpiyatları’na katılmayı dahi ihmal etmedi Muratoğlu.

Hemen celallenmeyin!

Evet, bütün bunlar 17-25 Aralık sivil darbe girişiminden önce oldu. Bir çok isim gibi o da bu tarihten önce Pensilvanya ile görüştü.

Tamam, kabul ediyorum. 17-25 Aralık bu örgütle ilişkide milat sayılıyor. Benim derdim de bu tarih sonrası yaşananlar.

FETÖ ile bu kadar içli dışlı olan Doğan’ın karakutusu Muratoğlu’nun, 17-25 Aralık sivil darbe girişimine rağmen örgütle ilişkiyi kesmek bir yana, çok daha yakınlaştığı görülüyor.

FETÖ’CÜ KANKALAR

İşte Muratoğlu’nun FETÖ’yle samimiyeti!

“Muratoğlu, 17-25 Aralık darbe girişiminin ardından 2014 ve 2015 yıllarında FETÖ’ye yakın, hatta militan düzeyinde birçok işadamı, yargı mensubu, medya imamıyla görüşüyor. Görüştüğü isimlerin çoğu ByLock kullanıcısı. Ailesi içinde de FETÖ üyesi olanlar var. Eniştesi FETÖ’nün şirketlerinde çalışıyor. Eşinin yeğeni Burdur’da soruşturma kapsamında gözaltına alınıyor. Örgütün bugün firarda olan birçok ismiyle telefon görüşmeleri yapıyor. Pensilvanya’daki terörist başının iş dünyasındaki en önemli ismi Akın İpek’in kardeşi Tekin İpek, Adem Yavuz Arslan, Eyüp Can ve Ömer Şahin, Muratoğlu’nun teşrik-i mesai yaptığı en yakın isimler. Daha birçok isim var ama tek tek yazmaya kalksam sayfada yer kalmaz. Muratoğlu, Aydın Doğan’ın özellikle yargıdaki sorunlarını çözmek amacıyla FETÖ militanlarını devreye sokuyor.”

Bu yazdıklarımı okuyunca Doğan Grubu yüksek ihtimalle bir açıklama yapıp savunmaya geçecek ve bu iddiaların mesnetsiz olduğunu söyleyecektir.

Hiç kusura bakmayın, Barbaros Muratoğlu’nun FETÖ bağlantısı, yaptığı görüşmelerin kayıtları, Pensilvanya’da yayımlanmamak şartıyla çektirdiği fotoğraflar ilgili birimlerin elinde mevcut.

Bu da, FETÖ’nün medyadaki yapılanmasının deşifre olması açısından milat olsun!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.