Öne Çıkanlar rusya ahmet davutoğlu Aykurt Nuhoğlu fransa operasyon başlattı g20 erdoğan

Gazeteci Ayşenur Arslan, Esed yanlısı gazeteci Hüsnü Mahalli’nin tutuklanmasına tepki gösterdi. Arslan Halk TV'de yaptığı Medya Mahallesi programının sonunda ise programı bıraktığını duyurdu.

Arslan Odatv’ye yaptığı açıklamada “Gerçekten artık mış gibi yapamayacağım. Hüsnü içerideyken gazetecilik yapamayacağım. Normalmiş gibi yapamayacağım. Program yapamayacağım. Her şey normal gibi nasıl yaparım. Bazen de bağırmak için feryat etmek için susmak gerekiyor” dedi.

"STÜDYODA TEK BAŞINA..."

Halk TV’deki “Medya Mahallesi” programını hazırlayıp sunan Ayşenur Arslan’ın Cuma sabahlarının daimi konuğu Hüsnü Mahalli’ydi.

Hüsnü Mahalli’nin tutuklanmasının ardından programa tek başına çıkan Ayşenur Arslan, Twitter’da “Stüdyoda tek başına....” mesajını paylaştı.
Sosyal medya üzerinden devlet büyüklerine hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Hüsnü Mahalli, sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.

İşte o mesaj:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.