Öne Çıkanlar rusya haber abd ferhat yüksel terörist başı

Ayvacık’ta 456 kaçak daha yakalandı!

ÇANAKKALE'nin Ayvacık İlçesi'ndan farklı saatlerde 4 lastik botta yola çıkan çeşitli milletlerden toplam 456 kaçak, Sahil Güvenlik ekiplerince yakalandı.

Ayvacık'ın Esmece Burnu, Yeşil Liman, Bademli ve Korubaşı mevkilerinden lastik botlarla farklı saatlerde Yunanistan'ın Midilli Adasına geçmek için denize açılan kaçaklar, Sahil Güvenlik ekiplerince gün boyu süren operasyonlarla yakalandı. TCSG Yaşam Arama Kurtarma Gemisi'nde toplanan Afgan, Suriye ve İran uyruklu 456 kaçak, daha sonra Küçükkuyu'ya getirildi.

Sahil Güvenlik Komutanlığı'na ait dört bot ile rıhtım taşınan kaçaklar arasında Suriye'deki evleri bombalanan ve yüzleri ve vücutları yanan üç kardeşin görüntüsü görenlerin içini acıttı. Operasyonlarda kaçakları taşıdığı iddiasıyla bir sürat teknesi de el konularak Sahil Güvenlik Rıhtımı'na bağlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.